Haryanvi

INSTA AALI FRIEND Mp3 Song Download Komal Chaudhary, Surender Romio

INSTA AALI FRIEND Song Download Mp3: The song is sung by , and has music by GR Music While Neenu Sindhar has written the INSTA AALI FRIEND lyrics. Download INSTA AALI FRIEND Mp3 Song Below.

INSTA AALI FRIEND Song Komal Chaudhary, Surender Romio Mp3 Download

Vocal/Singer ,
Music Comsposer GR Music
Lyricist Neenu Sindhar
Download Mp3

INSTA AALI FRIEND Lyrics Komal Chaudhary, Surender Romio

Manga de Ne Singardani mane England ki
Fer Kad Dyu Marod Teri Insta aali Friend Ki
मंगा दे ने सिंगारदानी मन्ने इंग्लैंड की
फिर काड दू मरोड़ तेरी इंस्टा आली फ्रेंड की

Rohtak ka Na Bhada Bat kare England ki
Setting Wetting Konya kite tere Husband ki
रोहतक का ना बाड़ा बात करें इंग्लैंड की
सेटिंग वेटिंग कोन्या किते तेरे हस्बैंड की

Sher Aali madam hai Makeup Lave Chutti ka
Koni Pave Tod kite gama aali Beauty ka 2-4 mangwade jeans Top Tu Bramd ki
Fer kaad dyu marod teri Insta aali friend ki
शहर आली मैडम हाय मेकअप लावे छुट्टी का
कोनी पावे तोड़ किते गामा आली ब्यूटी का
दो चार मंगवा दे जींस टॉप तू ब्रांड की
फिर काड दू मरोड़ तेरी इंस्टा आली फ्रेंड की

Jeans Top M Kale lya dyu tension na le gori tu
Laage gi par bundi ghani over weight hori tu
Kisne film chadai tere meri girlfriend ki Setting wetting Konya kite tere husband ki
जींस टॉप मैं काले लयादू टेंशन ना ले गोरी तू
लागगी पर भुंडी घणी ओवर वेट होरी तू
किसने फिल्म चढ़ाई तेरे मेरी गर्लफ्रेंड की
सेटिंग वेटिंग कोन्या किते तेरे हस्बैंड की

Suit lyade 10-20 Fer khoob Girkaungi sexy sexy real 5-6 banaungi
Mangwa de jewellery nye se trend ki
Fer kaad dyu marod teri Insta aali friend ki
सूट लयादे दस बीस फिर खूब गिरकाऊंगी
सेक्सी सेक्सी रियल ढेली 5-6 बनाऊंगी
मंगा दे ज्वेलरी तू नए से ट्रेंड की
फिर काड दू मरोड़ तेरी इंस्टा आली फ्रेंड की

Reel weel teri mane kare badnaam gi
Overage hori teri umar se aram ki
Neenu Sindhar Pardeep Boora Jodi se ya end ki
Setting wetting Konya kite tere husband ki
रील वील तेरी मने करे बदनाम गी
ओवर ऐज हो री तेरी उम्र से आराम की
निनू सिधंड प्रदीप बुरा जोड़ी सै या एंड की
सेटिंग वेटिंग कोन्या किते तेरे हस्बैंड कीa

Back to top button